Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، کاربران سامانه فارس من در کمپینی خواستار یکسان سازی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد با وزارت علوم شدند.

این مخاطبان در کمپین خود فقط یک جمله آوردند: « یکسان شدن حقوق کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با سایر دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم را درخواست داریم.»

سایر مخاطبان هم در زیر این کمپین پیام‌هایی ارسال کردند که بخشی از آن ارایه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

« سلام و عرض ادب همانطور که می دانید نیمی بلکه بیشتر از نیمی از نیروی کارآمد کشور مدرک دانشگاه آزاد دارند و تعلیم و تربیت و رشد انها توسط دانشگاه ازاد صورت گرفته حال از انصاف بدور است که از لحاظ حقوق و دستمزد انقدر تفاوت وجود داشته باشد. دانشگاه آزاد در رشد مملکت نقش بسزایی دارد.»

« باسلام موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است مسئولان محترم کمی توجه کنندبحث زندگی این قشر زحمت کش هست»

« با سلام اگر از بدنه دانشگاه مدیران انتخاب شوند بیشتر دلسوزی خواهند کرد و این فاصله حقوقی که بین یک کارشناس یا کارشناس ارشد و یا رئیس اداره و مدیر با هم ردیف خودمان در سایر دانشگاه هاخصوصا وزارت علوم متوجه این فاصله حقوق خواهید شد. لطفا رسیدگی شود هرچند که چشمم آب نمی‌خوره چون از طریق مجلس و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر دستگاه های مسئول به واسطه لابی مجلس وتو خواهد شد.»

« بادرود دانشگاه آزاد اسلامی از سالها پیش افزایش حقوق کارمندان و اعضای هیئت علمی را ‌به مقداری که وزارت کار یا سازمان استخدامی کشوری افزایش نمی داد و اگر امروز ۵۰ درصد هم به حقوق اضافه گردد بازهم کارمندان و حتی روسای اداره به مقدار یک کارشناس در یک وزارتخانه حقوق دریافت نمی کنند به حقوق بگیران مخابرات ، سازمان انرژی اتمی و نهایتا اینکه طبق اعلام بانک مرکزی افرادی که ۱۱میلیون تومان در ماه حقوق می گیرند روی خط فقر زندگی می کنند. باسپاس »

« خط فقر ۱۲ میلیون تومان و حقوق ما کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با مدرک فوق لیسانس و سابقه ۱۷ سال کار در دانشگاه ۵ میلیون تومان است. »

« بخدا حقوقهامون کفاف حتی قسطامونو نمی ده چه برسه به سفره هامون » 

« دولت باید هر چه زودتر دانشگاه آزاد را به یک سازمان پاسخگو در قبال تمامی مشکلات موجود تبدیل کند. و آنهم چاره اش جز ادغام با دانشگاه های دولتی و یا بردن زیر نظر وزارت علوم چیزی دیگری نیست. متاسفانه وضعیت کارکنان دانشگاه آزاد چنان خرابه که من شرمم میشه بگم به چه کارهایی دست میزنن.»

حسب تکلیف، خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با سردبیر این کمپین گفت‌وگو کرد، وی با تاکید بر اینکه حقوق کارکنان دانشگاه آزاد بسیار کم و قابل مقایسه با سایر کارکنان دانشگاه‌های کشور نیست، گفت: جدیدا بخشنامه‌ای ارایه شده که براساس آن حقوق کارکنان این دانشگاه ۲۰ درصد باید افزایش یابد اما در عمل افزایش حقوق کارکنان فقط ۱۰ درصد می‌شود و این مقدار واقعا ناچیز و کم است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد منابع مالی زیادی دارد اما به کارکنان توجهی ندارد، گفت: بسیاری از کارکنات دانشگاه آزاد با ۱۶ ـ ۱۷ سال سابقه حقوق هایی حدود ۶ یا ۷ میلیون و حتی کمتر می‌گیرند که با این مقدار نمی‌توانند از پس هزینه‌های زندگی برآیند و مجبور به کارهایی همچون اسنپ می‌شوند و این در حالی است که سایر کارکنان دانشگاه های کشور مشکلات اینچنینی ندارند.

این کارمند دانشگاه آزاد با بیان اینکه بارها این مشکلات را به مسوولان دانشگاه آزاد گفته‌ایم اما پاسخی دریافت نکردیم، گفت: ما کار سیاسی نمی‌کنیم، فقط می‌خواهیم مسوولان به معیشت ما هم توجه داشته باشند.

حسب تعهد و تکیف، خبرنگاران خبرگزاری فارس این موضوع را از مسوولان دانشگاه آزاد پیگیری می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حقوق کارکنان دانشگاه آزاد کارکنان دانشگاه آزاد حقوق کارکنان وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار و بر تحقق تمدن‌سازی نوین اسلامی تأکید و مقرر شد این مهم در اولویت کاری حوزه معاونت جدید قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این آیین با تأکید بر تقویت و توسعه حرکت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، گفت: تمدن‌سازی نوین اسلامی در گروه یکپارچگی و حرکت به سمت تقویت سرمایه‌های فرهنگی و احیای باور‌های دینی و آموزه‌های اسلامی است که باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

محمدحسین رنجبر، حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری و تأکید بر تحقق شعار سال، با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را نوعی فصل‌الخطاب فرهنگی خواند و بیان کرد: دانشگاه‌ها در این مسیر، وظیفه سنگینی را بر عهده دارند و باید در تحقق این شعار، با برنامه ریزی و حرکت منسجم، اقشار جامعه را در این راستا رهنمون باشند.

وی از حوزه فرهنگی و دانشجویی به‌عنوان مهم‌ترین و تأثیرگذارترین حوزه در امر تربیت و انسان‌سازی نام برد و افزود: رسالت حوزه فرهنگی و دانشجویی، رسالتی خطیر و حیاتی است و دانشگاه باید برای تمام فعالیت خود یک پیوست فرهنگی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلابی در دانشگاه به حفظ و تقویت روحیه خودباوری در جوانان تقویت تشکل‌های دانشجویی، ارتقای مهارت‌آموزی جمعی و انجام کار تیمی، توسعه ورزش‌های حرفه‌ای و همگانی، توسعه نشریات دانشجویی، برگزاری مستمر کرسی‌های آزاداندیشی و ... از وظایف حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

رنجبر اضافه کرد: باید همه بدانیم و بپذیریم که کار فرهنگی مختص متولیان فرهنگی نیست؛ بلکه همه وظیفه داریم با امر به معروف و نهی از منکر و با استدلال و منطق در روشنگری و اقناع سازی افکار عمومی جامعه سهیم باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تقویت اخلاق اسلامی در جوانان، ارتقای توانایی‌های فکری و چگونگی عبور از لغزش‌ها و مراحل سخت زندگی را مستلزم چگونگی عملکرد دانشگاه‌ها در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌های فرهنگی دانست و با معرفی احسان محمدی‌نژاد به عنوان معاون جدید فرهنگی و دانشجویی از خدمات محمد حیدری نارمندی قدردانی کرد.

مسئول دفتر نهاد معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست، خدامحوری، قرارگرفتن در مسیر اهل‌بیت، صبر و استقامت را سه مؤلفه اصلی در عبور از شرایط سخت دانست و متذکر شد: کار باید با نیت و هدف پاک برای رضای خداوند با بهره‌مندی از سیره امامان معصوم علیه‌السلام با استقامت و بردباری انجام شود و در آن خدمت به خلق خدا هدف و نیت اصلی انجام کار باشد.

حجت الاسلام اسماعیل پاک‌نژاد با قدردانی از تلاش‌های متولیان عرصه فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد: اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رضایت‌بخش و ستودنی است و نیاز است برای تحقق محور‌های گام دوم انقلاب و عملیاتی کردن شعار سال با استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه پیش رفت.

در این آیین احسان محمدی‌‌نژاد، معاون جدید حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به برنامه‌های خود در توسعه حوزه فرهنگی ودانشجویی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی به منزله دوبال پرواز دانشجوست و باید با انجام یک برنامه ریزی منسجم، مشارکت همگانی و کار تیمی همگی در تقویت اهداف دانشگاه سهیم باشیم.

وی در پایان از دانشگاهیان و بخش‌های دانشگاه خواست تا در توسعه و پیشرفت این حوزه او را همراهی و از ارائه مشورت‌های به موقع و حیاتی دریغ نورزند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت