Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد گفت: مصوبات خوبی در جلسه اخیر هیأت امنای دانشگاه در جهت افزایش حقوق و مزایا تصویب شد که حتماً اجرایی می‌شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد، علی اکبر ولایتی در مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که صبح امروز با شعار «دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب اسلامی» در سالن همایش کتابخانه مرحوم دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، ضمن تبریک ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گرامیداشت ایام الله دهه فجر، با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی در واقع احیای اسلام بود، گفت: تفکرات ضداسلامی سعی داشتند که اسلام را به فراموشی بسپارند، اما اسلام همیشه زنده است و در طول ۱۴۰۰ سال گذشته هرگاه در معرض خطر قرار گرفت، احیا شد و هر روز و هر بار زنده‌تر از گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ایران همواره پرچمدار اسلام و تمدن اسلامی بوده است، گفت: مردم ایران هیچ‌گاه در فداکاری برای اسلام کم نگذاشتند. ۴۲ سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد. در ابتدای پیروزی، بیگانگان و عوامل ضدانقلاب گمان می‌کردند که عمر انقلاب اسلامی کوتاه است، اما همه آن‌ها رفتنی شدند و انقلاب اسلامی مانده است. دیدیم که ایران اسلامی ماندگار شد.

رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: ایران ۲۰۰ سال تحت سلطه و فشار اجانب بود. یکی از مهمترین کار‌هایی که انقلاب اسلامی انجام داد، این بود که ایران را نجات داد و آزاد کرد و اکنون می‌بینیم که آمریکا و اروپا در مواجهه با آن عاجز هستند و ان‌شاءالله انقلاب اسلامی پیروز است، چرا که انقلاب اسلامی متعلق به مردم است و مردم ایران، انقلابی هستند. به این دلیل که مردم ایران، مردمی با فرهنگ، متدین و پشتیبان انقلاب هستند، این انقلاب پیروز خواهد ماند.

ولایتی پیشرفت علمی را یکی از برکات انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: در سایه جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه‌ها توسعه یافته و جمعیت دانشجویی رشد داشته است و از جمله این دستاورد‌ها شکل‌گیری دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود انقلاب اسلامی است و زحمات زیادی برای آن کشیده شده است و البته در زمینه کیفیت، کار‌های زیادی باید انجام داد و با تلاش دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و همکاران ایشان این فعالیت‌ها با جدیت دنبال می‌گردد.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید هم علم داشته باشد و هم فرهنگ و باید برای فرهنگ هم به اندازه علم ارزش قائل شد، چرا که علم مطلق و بدون فرهنگ، آسیب‌رسان است. علم باید توسط فرهنگ مهار شود و جهت‌گیری و جهت‌یابی داشته باشد.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین مدارس سما باید در تعلیم و تربیت نمونه باشند و تربیت در آن مقدم باشد و عنوان اسلامی هم باید بامسما باشد و از سوی دیگر هم انتظار می‌رود با حضور دکتر خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و بقیه بخش‌ها این دانشگاه پیشتاز حوزه علوم انسانی هم باشد و در اتحاد با حوزه علمیه، علوم انسانی را پیشرفت دهد. امروز علوم انسانی اسلامی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و در غرب هر جا مکاتب مختلف غیرالهی، علوم انسانی را از حوزه الهی خارج کردند، به بن‌بست رسیدند و تجربه تلخی برای آن‌ها شد. باید از این تجربه استفاده کرد و اسلام را در مرکز ارزش‌های بزرگ فرهنگی قرار داد.

ولایتی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: برخی می‌گویند هیأت امنا موضوعی را تصویب می‌کند، اما اجرا نمی‌شود؛ به هیچ وجه این گونه نیست و هر آنچه متناسب با امکانات دانشگاه تصویب می‌شود به اجرا در می‌آید. دانشگاه آزاد اسلامی دولتی نیست و باید هزینه‌های خود را تأمین کند و روی پای خود بایستد.

وی به اقدامات اخیر تیم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: مصوبات خوبی در جلسه اخیر هیأت امنای دانشگاه در جهت افزایش حقوق و مزایا تصویب شد که حتماً اجرایی می‌شود. اساتید و معلمان باید زندگی آبرومندانه‌ای داشته باشند و ان‌شاءالله باز هم در این زمینه مصوباتی خواهیم داشت. اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یقین بدانند که همت مسئولان این است که دانشگاه آزاد اسلامی به سمت پیشرفت و تعالی حرکت کند و فعالیت‌هایی که در حوزه علم و فرهنگ صورت گرفته، تداوم یابد تا دانشگاه به لحاظ فرهنگی، اخلاقی و اعتقادی آبرومند باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ولایتی علی اکبر ولایتی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی انقلاب اسلامی امنای دانشگاه علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟