Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردبیر یکی از سوژه‌های فارس من تاکید دارد که دانشگاه آزاد خود را زیرمجموعه وزارت کار نمی‌داند اما قوانین و موارد مربوط به استخدام را براساس قانون کار اعمال می‌کند که باعث متضرر شدن اعضای هیات علمی و کارکنان این مجموعه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران «فارس من» با ثبت سوژه در این سامانه خواستار‌ «ضروت همسا‌ن‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد» شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود سه هزار و ۹۹ نفر از کاربران  خبرگزاری فارس نوشته‌اند: «از آخرین جهش ناگهانی در افزایش قیمت دلار و به دنبال آن افزایش لجام گسیخته همه قیمت‌ها و نیز کاهش شدید ارزش پول ملی‌، بیش از دو سال می‌گذرد، پس از این مسئله توان معیشتی حقوق‌بگیران از جمله اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد به یک چهارم کاهش پیدا کرده است، در طی این دو سال و اندی بسیاری از سازمان‌ها به ویژه سازمان‌های دولتی اقدام به افزایش حقوق کارمندان خود تقریباً متناسب با تورم نموده‌اند ولی دانشگاه آزاد به‌گونه‌ای کاملا سوال‌برانگیز اقدام مناسبی در این زمینه انجام نداده و به افزایش ناچیز حقوق‌ها بسنده کرده است، آخرین مصوبه نیز در این زمینه مربوط به هیأت محترم امنا در سال ۹۹ جهت افزایش ۱۵ و ۵۰ درصدی هم هنوز اجرایی نشده و اجرای آن در هاله‌ای از ابهام سرگردان است. سوال اینجاست آیا یک مدیر از کارمندان خود که به یکباره ارزش حقوقشان به یک چهارم کاهش پیدا کرده می‌تواند عملکردی به میزان قبلی انتظار داشته باشد؟ و آیا باید در این زمینه بی تفاوت باشد و اقدامی شایسته انجام ندهد؟

در این دو سال اکثر اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد به عنوان یک سازمان مشتری محور، با عمل به وظایف و تعهدات خود همانند گذشته تمام قد در خدمت دانشجویان محترم و اعتلای علم و فرهنگ جامعه بوده‌اند، ولی این عملکرد توأم با وظیفه شناسی و ایثار کارکنان نه تنها به هیچ وجه وظیفه مدیران را در جهت تأمین معاش شایسته و درخور آن‌ها کم نمی‌کند، بلکه برعکس مسئولیت آنان را دو چندان می‌نماید.

لذا پیشنهاد می‌شود که مدیران دانشگاه با نگاهی عالمانه و پدرانه مشکلات اساتید و کارمندان را مشکلات خود دانسته و با این نگاه، سیاست‌های کلان را تدوین نموده و با تشکیل تیمی دلسوز و عالم به مدیریت، آموزش و اقتصاد از بدنه دانشگاه، به منزله چشمانی تیزبین و بازوان قدرتمند برای مدیران رده بالا، مسائل استراتژیک را به موقع تشخیص داده و آنها را به خوبی حل نمایند. آرزو داریم که بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا با بهره گیری درست از منابع همچون گذشته موفق بوده و شکوفا عمل نماید.»

در پیگیری‌ها خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با سردبیر ثبت این سوژه‌ تماس گرفت، که وی در این زمینه گفت: با توجه  به اینکه ما جزء واحد پزشکی دانشگاه آزاد هستیم دقیقا شرایط‌مان را با دانشگاه‌های دولتی مقایسه می‌کنیم. 

وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی اواخر سال ۹۸، حدود ۵۰ درصد به حقوق کارکنان و اعضای هیات علمی خود اضافه کرده که در مجموع می‌توان گفت بالغ بر یک میلیون و هشتصد هزار تومان به کل حقوق این گروه اضافه شده است؛ حتی در سال ۹۹ نیز که از سوی دولت افزایش ۱۵ درصدی حقوق‌ها اعلام شد این دانشگاه مجدداً این افزایش حقوق را اعمال کرده است. 

سردبیر این سوژه اضافه کرد: دانشگاه آزاد خود را زیرمجموعه وزارت کار نمی‌داند ولی خیلی از کارها یا قوانینی که مربوط به استخدام است را براساس قوانین کار اعمال می‌کند. 

وی افزود: سال ۹۸ وزارت کار مشخص کرد ۱۵ تا ۲۰ درصد باید افزایش حقوق داشته باشیم اما دانشگاه آزاد حدود ۱۰ درصد از این مبلغ را برای کارکنان و اعضای هیات علمی خود در نظر گرفت به طوری که از سال ۹۶ به بعد همچنان افزایش حقوق‌ها سیر نزولی داشته است.

سردبیر این سوژه در پایان گفت: با وجود اینکه ما پرستار هستیم و باید بتوانیم با ۲۰ سال سابقه و سختی کار بازنشسته شویم اما دانشگاه آزاد این مساله را قبول نمی‌کند و به جای اینکه لیست بیمه‌ را به عنوان کارگر رد کند به عنوان بیمه کارمندی لحاظ می‌کند به طوری که تعدادی از همکاران ما شکایت کردند و از طریق دیوان عدالت اداری به نتیجه رسیدند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمودی همسان سازی حقوق دانشگاه آزاد افزایش حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۴۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی روسا و مسئولان حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دلها سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، این روز را به اعضای هیئت علمی دانشگاه و معلمان بزرگوار تبریک گفت.

فرهنگ بیان کرد: شهید مطهری در کسوت یک روحانی آشنابه مسائل روز، چون معلمی روشنگر در محیط‌های علمی قبل از انقلاب به‌خصوص با ورود به دانشگاه همچون شمعی پرفروغ بسیاری ازقرائت‌های اشتباه از اسلام و دین را اصلاح و در تبیین عقلانیت با متهجرین دینی مبارزه کرد. منظومه آثار این استاد بزرگ زمینه‌های فکری و اعتقادی بسیاری از انقلابیون را جهت‌دهی کرد.

وی همچنین افزود: جا دارد از خداوند متعال علو درجات برای این شهید عزیز و همه شهدای انقلاب اسلامی را خواستار باشیم. امروز، روز معلم، روز استاد و گرامیداشت مقام معلم که تک تک شما عزیزان از جمله معلمین بزرگواری هستید که چون چراغ راهنما فرزندان این کشور را هدایت و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی جامعه و تولید دانش هستید.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی به‌خصوص آراستگی و شئون رفتاری را در دانشگاه‌ها مهم دانست و افزود: مسئله آراستگی و شئون که ازجمله مصادیق تربیت اجتماعی است و باید توسط مسئولان دانشگاه و استادان با برنامه‌ای منسجم و علمی در دستور کار قرار گیرد.

فرهنگ متذکر شد: ما باید بتوانیم به‌عنوان یک مجموعه فرهیخته و معتبر نقش خود را به‌خوبی در جامعه اسلامی ایفا کنیم. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها علاوه بر تولید دانش و ارائه راهکار‌های علمی پژوهشی باید در حوزه‌های فرهنگی نیز پیشرو باشیم که قطعاً این اقدامات در دانشگاه می‌تواند سایر محیط‌ها را نیز متاثر بکند.

وی همچنین بیان کرد: وقتی به مقوله رفتار و پوشش و اجرای آن در دانشگاه اشاره می‌کنیم و باید برای این موضوع خاص برنامه داشته باشیم و در این راستا واحد‌های دانشگاهی باید برای داشتن فضایی آراسته همراه با شئونات رفتاری مناسب با محیط، با برنامه‌ریزی کاربردی مناسب نسبت به این مسئله داشته باشند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چهار اقطاب اثرگذار در تعلیم و تربیت اجتماعی نقش استادان را نقش‌محوری دانست و ادامه داد: نقش ذاتی استادان و معلمان از دیر باز هم آموزش و تربیت علمی بوده و هم پرورش اعتقادی و اجتماعی بوده است.

در ادامه جلسه هریک از مسئولان حاضر نقطه‌نظرات و موانع و چالش‌های اجرایی شدن بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را در واحد‌های دانشگاهی بیان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان