Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان گیلان، پس از دیدار و گفت‌وگو با آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، حضور در نوزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، بازدید از واحد آستانه اشرفیه، حضور در واحد لاهیجان و جلسه با مدیران و اعضای هیأت علمی و کارکنان این واحد و بازدید سرزده از واحدهای رامسر و مجتمع اقامتی واحد اراک در این شهر، در واحد تنکابن حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی در جلسه با مدیران و اعضای هیأت علمی واحد تنکابن، گفت: افتخار دارم در شرایطی که کشور با ویژگی‌های خاص خود در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی قرار دارد و در این مدت توانسته به صورت پیوسته مسیر استقلال و آزادی را طی کند، به همراه سایر همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی به مردم خدمت کنیم.

وی با بیان اینکه دشمن همه توان خود را به کار می‌بندد تا مردم را نسبت به مسیر انقلاب ناامید کند، اظهار داشت: افتخار داریم در شرایطی مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده گرفته‌ایم که فرصت خدمت فراهم شده تا بتوانیم به مردمی که دلسوز نظام هستند، خدمت کنیم. دشمن همه تلاش خود را گذاشته تا درباره ایران سیاه‌نمایی کند. در چنین شرایطی خدمت به مردم و ایجاد امید و انگیزه در بین آنها، بزرگ‌ترین عبادت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ماهیت این دانشگاه با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب بوده و دانشگاهی اجتماعی، از مردم و برای مردم است. طبق حدیث حضرت علی (ع) که می‌فرماید «خدا رحمت کند کسی را که بداند از کجا آمده، در کجاست و به کجا خواهد رفت»، اگر مبدأ، مسیر کنونی و مقصد دانشگاه آزاد اسلامی را نشناسیم، موفق نخواهیم بود.

باید برای هر زیست و شرایط خاص، برنامه‌ریزی متناسب در نظرگرفته شود

دکتر طهرانچی تأکید کرد: مردم برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هزینه می‌کنند و باید برای هزینه کردن آنها ارزش قائل شده و خدمات مطلوب ارائه کنیم. وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ (وای بر کم‌فروشان) که خداوند در قرآن فرموده، تنها مربوط به کسبه و فروشندگان نیست و ما هم نباید در ارائه خدمات کم‌فروشی کنیم.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه تقریباً در همه شهرهای ایران واحد و مرکز دانشگاهی دارد، اظهار داشت: هر شهر زیست‌بوم خاص خود را دارد و باید برای این زیست و شرایط خاص، برنامه‌ریزی متناسب در نظر گرفته شود.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای ساختاری جدی و چابک است، گفت: این دانشگاه به عنوان واقعیتی غیرقابل انکار، حرف‌هایی برای گفتن دارد. شعار تبدیل شدن به انتخاب اول دانشجویان تا سال 1404، با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این دانشگاه انتخاب شده است. منظور از تبدیل شدن دانشگاه آزاد اسلامی به انتخاب اول، فقط نفرات برتر کنکور و رتبه‌های یک تا هزار نیست، بلکه همه متقاضیان را در بر می‌گیرد. دانشگاه آزاد اسلامی برای همه متقاضیان و داوطلبان ورود به دانشگاه، برنامه دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروزه دوره مدرک‌گرایی به پایان رسیده و مردم بر کاربردی بودن آموزش در دانشگاه‌ها تأکید دارند، گفت: گواه این موضوع 600 هزار داوطلب آزمون پزشکی است که برای 140 هزار صندلی رقابت می‌کنند، در حالی که بسیاری از صندلی‌های رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه و علوم انسانی خالی است. داوطلبان تنها به فکر اخذ مدرک نیستند، بلکه می‌خواهند دانشگاه تضمین‌کننده آینده شغلی آنها باشد.

دکتر طهرانچی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه هر منطقه و شهر، برنامه علمی و آموزشی خاص خود را می‌طلبد، اظهار داشت: اگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بتوانند مسائل و چالش‌های شهر خود را تشخیص داده و قابلیت دستگاه‌ها را درک کنند، هرگز با عدم استقبال داوطلبان برای ورود به دانشگاه مواجه نخواهند شد، چرا که دانشگاه آزاد اسلامی در همه مناطق حضور دارد و می‌تواند برای حل مسائل و چالش‌های هر منطقه راهکار عملی - به طور خاص - ارائه کند.

اصلاح و چابک‌سازی ساختار دانشگاه آزاد اسلامی

وی با تأکید بر لزوم اصلاح و چابک‌سازی ساختار دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: به منظور چابکی در فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، ساختار جدید با 9 معاونت و مرکز جدید ابلاغ می‌شود. این دانشگاه سازمانی بزرگ است و باید ساختاری متناسب داشته باشد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به رؤسا، مدیران و کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: وظیفه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، چابک‌سازی و روان کردن سیستم است، اما امور عملیاتی و اجرایی را شما باید انجام دهید. از شما می‌خواهم پای صحبت جوانان و والدین آنها بنشینید، نیاز شهرها را شناسایی کنید و برای اشتغال، نظام سلامت و دیگر موضوعات مهم، برنامه‌ریزی و همفکری داشته باشید. به عنوان نمونه واحد تنکابن با دارا بودن 165 عضو هیأت علمی، درواقع 165 مغز متفکر و صاحب اندیشه در اختیار دارد و 400 دانشجوی دکترای این واحد به عنوان پژوهشگر تمام‌وقت، می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه توسعه هوشمند منطقه‌ای مهم‌ترین اولویت دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق است، تصریح کرد: برای تحقق این برنامه، اختیارات لازم به هیأت امناهای استانی تفویض خواهد شد و جایگاه آنها ارتقا می‌یابد. تا پیش از حضور بنده در دانشگاه آزاد اسلامی، رؤسای استان‌ها به عنوان دبیر هیات امنای استانی فعالیت می‌کردند، اما در این دوره عنوان «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان» به کار خواهیم رفت تا این جایگاه قدرت اجرایی داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه برای افزایش حقوق دریافتی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حال برنامه‌ریزی هستیم، گفت: قطعا موافق افزایش درآمد اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه هستم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه استان مازندران دارای ویژگی‌های خاصی است و دانشگاه آزاد اسلامی استان باید برنامه‌های خاص این منطقه را در نظر بگیرد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران باید موضوعات و رشته‌های متناسب با شرایط استان ازجمله حقوق دریا، حقوق محیط زیست، علوم اجتماعی، جامعه‌شناسی با محوریت توریست، سلامت و... را پیگیری کند.

دکتر طهرانچی با اشاره به راه‌اندازی مدارس عالی مهارت گفت: مدل این مدارس به زودی به واحدها ابلاغ خواهد شد. در این مدارس بنا داریم یک عنوان جدید توسط دانشگاه آزاد اسلامی خلق کنیم که دارای اعتبار جدید نیز باشد. به عنوان نمونه مدیریت بازرگانی برای رشته کشاورزی طراحی کنیم، چرا که علاقمندان به تحصیل در این رشته باید به صورت مهارتی و خارج از قواعد آموزش عالی در این رشته تحصیل کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی اولین مدرسه عالی مهارت، همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد و افزود: اولین مدرسه عالی مهارت با موضوع حقوق در یک ساختمان شبیه‌سازی شده آموزشی که دارای بخش‌های مختلف دادسرا، بخش کیفری، بخش حقوقی و... است، راه‌اندازی خواهد شد. دانشجویان می‌توانند در یک محیط شبیه‌سازی شده، از نزدیک با بخش‌های مختلف یک مجتمع قضایی آشنا شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مدرک تحصیلی، روش آموزشی نوین، استانداردسازی جدید و... ویژگی‌ مدارس عالی مهارت دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود. دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه نو و حاکمیت یکپارچه‌ خود می‌تواند خلاقیت‌ها را شکوفا کرده و برای ملت ایران که لایق بهترین‌ها هستند، بهترین خدمات را ارائه کند.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های ایسکانیوز از اصفهان، جلسه کمیته علمی این کنگره با حضور اعضای کارگروه‌های علمی این کنگره، بعد از ظهر دوازدهم اردیبهشت در محل مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

برگزاری شش پیش‌همایش

علی‌اصغر بیگی دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در ابتدای این نشست ضمن گرامی‌داشت روز معلم، در تشریح برنامه‌های آتی علمی این کنگره اظهار کرد: در خصوص کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه، تاکنون شش پیش‌همایش و ده‌ها نشست علمی با مشارکت هزاران استاد و دانشجو برگزار شده و اکنون در آستانه برگزاری پیش‌همایش‌های خارجی این کنگره هستیم.

دریافت ۳۰۰ مقاله تاکنون

رئیس مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه با خبر دادن از برگزاری کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در تاریخ سوم تیرماه جاری، ادامه داد: در نهایت، برونداد پژوهشی این کنگره به صورت مجموعه مقالات علمی با محور «نهج‌البلاغه و زیست شرافتمندانه» منتشر خواهد شد. تاکنون بیش از ۳۰۰ مقاله توسط دبیرخانه اعلام وصول شده و داوری بسیاری از این مقالات نیز انجام شده است.

بیگی تصریح کرد: در عین حال، باید برونداد علمی تبدیل به محتوای همگانی و همه‌پسند بشود که ارتقای ضریب نفوذ اجتماعی نهج‌البلاغه را نیز شاهد باشیم. پس از تولید محتوای علمی باید در گام رسانه‌ای، مطابق با استانداردهای روز، برونداد پژوهشی کنگره را در جامعه عرضه کنیم.

هم‌گرایی بین‌المللی

در ادامه، مسعود راعی دبیر علمی این کنگره خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های مهم موجود، سطح فعلی هم‌گرایی میان مجموعه‌های مختلف فعال در سطح کشورهای منطقه است. با رویکرد درست در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی، می‌توانیم تلاش‌های مشترک را برای پژوهش‌های علمی افزایش دهیم.

وی افزود: آن‌چه که می‌تواند شاخصه «حبل‌المتینی» [به معنای ریسمان استوار] به نهج‌البلاغه را رقم بزند، نگاه علمی است. نگاه علمی به نهج‌البلاغه نیز با علوم انسانی از جمله فسلفه، روان‌شناسی، اقتصاد، علوم تربیتی، حقوق و غیره پیوستگی دارد. برای مثال در حوزه حقوق بین‌الملل، آن‌چه که امروز در حوزه حقوق بشر جهانی محقق شده، هرگاه که به نامه ۵۳ امام علی (ع) می‌نگریم، می‌بینیم که با شاخصه‌هایی که حضرت برای حکم‌رانان می‌شمارد، قرابت دارد.

وحدت، رسالت جمهوری اسلامی

استاد تمام گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: جمهوری اسلامی در راستای نقش ام‌القرایی خود، می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های علمی نهج‌البلاغه، نقش وحدت‌آفرین را در جهان اسلام و هم‌چنان فراتر از آن، ایفا کند.

مدل حکمرانی مطلوب

راعی با تأکید بر مرجعیت علمی نهج‌البلاغه در حوزه علوم انسانی، خاطرنشان کرد: در طول دو دوره گذشته برگزاری کنگره، محتوای علمی خوبی تولید شده و فرصت این را داریم که فقر پژوهشی موجود را در سومین کنگره تا حد خوبی برطرف کنیم.

وی با اشاره به لزوم تبادل علمی میان اسلام‌شناسان و نهج‌البلاغه‌پژوهان برای پاسخ به نیازهای فکری و فرهنگی عامه مردم و نخبگان، بیان داشت: هدف‌گذاری نهایی ما «تبیین مدل حکمرانی مطلوب» بر اساس نهج‌البلاغه است تا بتوانیم خروجی علمی خود را از جهات مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، به صورت کاربردی و یکپارچه عرضه کنیم.

شایان ذکر است پس از دو دوره برگزاری کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، آبان‌ماه گذشته با حضور دکتر طهرانچی، مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد تا فعالیت‌های علمی دانشگاه آزاد در این زمینه با انسجام بیش‌تری ادامه یابد. برگزاری سومین دوره کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه مقارن با ایام عید غدیر، با هدف تبیین علمی و مدل‌سازی مفهوم «زیست شرافتمندانه» در انطباق با معارف علوی می‌باشد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229209 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی امامت و مهدویت

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد