Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اکبر گرجی مازندرانی روز پنجشنبه در همایش ملی حقوق شهروندی، مبانی و مصادیق و الزامات در نظام ایران اسلامی در سالن دکتر محمد فاضلی دانشگاه آزاد اسلامی سقز با بیان اینکه انزواگرایی محصول دورشدن از مناسبات شهروندی است، اظهار کرد: توانمندسازی شهروندان در جامعه باعث امیدواری می شود و انسان امیدوار و سازندگی محصول مناسبات شهروندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه باید از شهروند گرایی به تمدن سازی برسیم، افزود: اگر حقوق شهروندی در ایران اسلامی بارور شود، تمدن بزرگ ایران اسلامی در کمتر از 20 سال تحقق خواهد یافت.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه حقوق شهروندی به مرور تکامل خواهد یافت، حق دسترسی به فضای مجازی و سرعت بدون محدودیت به اینترنت را از حقوق جدید شهروندی برشمرد.
فرماندار سقز هم در این همایش با بیان اینکه، دانایی محوری از رمزهای تحقق حقوق شهروندی است، گفت: حقوق شهروندی باید در مراکز دانشگاهی و آموزشی تدریس شود.
علی اکبر ورمقانی با اشاره به برخی از مبانی و مصادیق و الزامات حقوق در نظام ایران اسلامی اضافه کرد: ایرانیان از بنیانگذاران حقوق بشر و شهروندی در جهان بوده اند.
وی یادآور شد: از افتخارات دولت تدبیر و امید، تدوین و انتشار حقوق شهروندی است که باید زمینه اجرای آن توسط قوای سه گانه، مردم، رسانه ها و بخش خصوصی فراهم شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان هم در سخنانی گفت: عدم آشنایی مردم با حقوق شهروندی از مشکلات اصلی جامعه است.
محمد کیانی با اشاره به اهمیت برگزاری همایش حقوق شهروندی در این دانشگاه اظهار کرد: موضوع این همایش، مساله محور و کاربردی و هوشمندانه انتخاب شده است
وی یادآور شد: شهروند در نظام اسلامی، دارای جایگاهی ارزشمند است و توجه به کرامت انسانی به عنوان یکی از اصل های مهم حقوق شهروندی در قرآن بصورت ویژه به آن تاکید شده است.
آزاد فلاحی دبیر علمی همایش حقوق شهروندی هم با بیان اینکه از 68 مقاله ارسال شده به دبیرخانه، 58 مقاله به مرحله داوری راه پیدا کرد، افزود: 9 مقاله امروز به صورت سخنرانی ارائه می شود.
سخنرانی افشین عبدالهی از اعضای هیات علمی دانشگاه کردستان و ارائه مقاله توسط 9 نفر از محققان با محور دسترسی آزاد به اطلاعات، ضرورت توجه به اخلاق حرفه روزنامه نگاری برای تحقق و استیفای حقوق شهروندی، تساهل دینی و حقوق شهروندی از دیگر برنامه های این همایش است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز دارای 1600 تا 1700 دانشجو و 65 رشته تحصیلی با 41 نفر عضو هیات علمی دارد.
شهرستان سقز با 226 هزار نفر جمعیت در 190 کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.
7249/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۰۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور استان تهران، با صدور پیامی یاد و خاطره استاد مطهری را گرامی داشته و روز بزرگداشت معلم را به استادان و معلمان خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

در متن پیام وی آمده است: بسم الله الرحمن الرحیم امام علی علیه السلام: أَکْرِمْ ضَیْفَکَ وَ إِنْ کَانَ حَقِیراً وَ قُمْ عَنْ مَجْلِسِکَ لِأَبِیکَ وَ مُعَلِّمِکَ وَ إِنْ کُنْتَ أَمِیراً میهمانت را گرامی دار هرچند حقیر و کوچک باشد، و از جای خود به احترام پدر و استاد خود برخیز، هرچند فرمانروا و امیر باشی. (غرر الحکم و درر الکلم، ح.۲۳۴۱)

روز معلم که پاسداشت متفکر فیلسوف و اخلاق‌مدار استاد شهید مرتضی مطهری است، نمادی است برای تداعی جامعه در ارج‌گذاری به مقام والا و بلامنازع استاد. بی تردید ادامه حیات هر جامعه بشری در دانش اندوزی، علم آموزی و اخلاق‌مداری است.

این پیام می‌افزاید: از اوان تشکیل جوامع، حضور و نقش استادان برای ارشاد و آموزش، امری اجتناب ناپذیر بوده اما در جامعه کنونی که زیر سلطه تکنولوژی و حجم انبوهی از تبادل اطلاعات قرار داریم، ایفای این نقش بسیار حساس‌تر و حیاتی تر می نماید تا کشتی علم و دانش آموزی به ساحل امن برسد. در روزگاری که اخلاقیات در چنبره علوم جدید و فناوری های شگرف، مجال ظهور ندارد، این مسئولیت خطیر بر دوش استادان است تا متعهدانه و دلسوزانه در بزنگاه ها، اخلاق را دوشادوش علم پیش برند و در جامعه نهادینه سازند و از خسران جبران ناپذیری که اغلب جوامع اکنون مبتلا گشته اند، مصون دارند. تکلیف بسیار مهم دیگر استادان گرامی در دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی، حرکت به سوی مرزهای علم و دانش است. فراموش نکنیم که روزگاری مرجعیت علمی از آن ایران عزیزمان بوده است لذا، با عنایت به ظرفیت های بی بدیل کشورمان و جوانان مستعد، حمیت و همتی مضاعف می طلبد تا از دوران رخوت و سکوت، نقبی به شکوفایی علم و دانش و فرهیختگی بزنیم و جایگاه از دست رفته و اقتدار علمی را بازیابیم.

در ادامه این پیام آمده است: بنابراین با توجه به الزام نهادینه سازی علم، اخلاق، دانش، خرد و مهارت در جامعه، پاسداشت و حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر رسم و آیینی مدنظر باشد. روز استاد را محضر استادان محترم دانشگاه آزاد اسلامی به خصوص خانواده بزرگ استان تهران، تبریک عرض می کنم و از خداوند متعال توفیقات مستمر شما فرهیختگان گرامی را در رشد و تعالی اهداف علمی و آموزشی مسئلت می نمایم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229108 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • دکتر طهرانچی روز معلم را تبریک گفت
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد