Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهنمای رودپشتی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز درباره عملکرد دکتر میرزاده در توسعه و پیشرفت رشته هایی مانند اقتصاد، حسابداری و مالی اظهار کرد: به نظر من اولین دستاورد دانشگاه آزاد اسلامی پس از ورود میرزاده، ایجاد یک انضباط مالی و رفع مشکلات مالی دانشگاه بود. دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای پیش از ریاست میرزاده با مشکلات مالی بسیاری دست و پنجه نرم می کرد که هنگام ورود رییس جدید نیز وارث این مشکلات بود که خوشبختانه با برنامه ریزی های منطقی و هوشمندانه ای که انجام شد، توانستیم بخش قابل توجهی از این مشکلات را از بین ببریم تا دانشگاه در مسیر توسعه خود به فعالیتهایش ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه درباره برخی از مشکلات اساسی دانشگاه آزاد اسلامی در سال های گذشته ، افزود: یکی از بزرگترین نگرانی های ما در سالهای گذشته ، افزایش واحدهای زیان ده و مشکلات مالی بود که با برنامه ریزی های صحیح ریاست دانشگاه برطرف شد. از طرف دیگر دانشگاه آزاد اسلامی در بخش اموزش و پژوهش نیز گام های بلندی را برداشته است؛ رویکرد تمرکز بر کیفیت آموزش و پژوهش از طریق اصلاح استانداردهای آموزشی و تمرکز بر روی تولیدات علمی با کیفیت از سیاست ها ی دانشگاه از سال 92 تا کنون بوده است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: بطور طبیعی برای اینکه ما بتوانیم نقش و اعتبار دانشگاه را حفظ کنیم و همچنین وضعیت مالی دانشگاه را سامان دهیم، توسعه رشته های بین رشته ای را در اولویت برنامه هایمان قرار دادیم؛ در واقع ما با گسترش رشته های تقاضا محور مانند رشته های مالی، حسابداری ، مدیریت و اقتصاد سهم چشمگیری در آموزش و پژوهش دانشگاه و همچنین تامین منابع مالی دانشگاه ایفا کرده ایم.

رهنمای رودپشتی در ادامه خاطر نشان کرد: به نظر من ریشه اصلی محقق شدن این برنامه ها، توجه، دقت و تاکید رییس دانشگاه به بحث برنامه ریزی و تخصیص منابع براساس برنامه که تحت عنوان بودجه مطرح می شود، است.

وی درخصوص حوزه فعالیت های دانشگاه برای افزایش درآمد غیرشهریه ای گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای بدست آوردن درآمد غیرشهریه ای در چند حوزه تجاری سازی تحقیقات، درآمدهای کوتاه مدت حرفه ای، استفاده از منابع مازاد در اختیار دانشگاه و استفاده از کمک های خیرین خلاصه می شود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی درباره اشتغال زایی این دانشگاه در جامعه تصریح کرد: هیچ دانشگاهی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی متولی و متکفل اشتغال نیست؛ چرا که ماموریت اصلی ما آموزش و پژوهش است اما سعی ما بر این است که نیروی انسانی را به گونه ای آموزش دهیم که در آینده پتانسیل کارآفرین شدن را داشته باشند و بتوانند با ایجاد شغل به مردم جامعه خدمت کنند و اگر در نهاد خاصی نیز مشغول بکار شدند از توانایی ها و دانش عملیشان استفاده کنند.

رهنمای رود پشتی همچنین اضافه کرد: از طرف دیگر دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد واحدهای متعدد در همه شهرهای کشور بطور مستقیم شغل نیز ایجاد کرده است. این دانشگاه نزدیک به 38 هزار کارمند و 33 هزار عضو هیات علمی تمام وقت دارد؛ بنابراین می توان گفت توسعه دانشگگاه با ایجاد شغل در جامعه رابطه مستقیم دارد.

وی در ادامه ضمن اشاره به ایجاد اشتغال غیر مستقیم دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی بطور مستقیم نیز بسیاری از افراد را مشغول بکار کرده است. بطور مثال ما با ساختن ساختمانهای مختلف در مساحتی حدود هشتصد هزار متر مربع توانسته ایم برای پیمانکاران و کارگران شغل ایجاد کنیم. از طرف دیگر دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با رفت و آمدشان نیز به درآمد بسیاری از رانندگان افزوده اند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اشاره به نظارت دانشگاه بر رفاه کارکنان اظهار کرد: فراهم کردن رفاه کارکنان در حد وسع مالی دانشگاه از جمله اولویت های اصلی رییس دانشگاه است. با اطمینان می گویم در سه سال گذشته بطور انباشته بالغ بر 120 درصد حقوق و مزایای کارکنان را با در نظرگرفتن حق تخصص و مهارت افزایش داده ایم و بطور کلی دانشگاه آزاد اسلامی رفاه کارکنان را به عنوان یک سیاست راهبردی مد نظر دارد.

خبرنگار: نازنین میرزایی/ انتشاردهنده:آرش محمدی

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۶۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر مظلومی در خصوص تامین، تدارک و وضعیت توزیع کود در سال ۱۴۰۲ (افزایش ۲۷ درصدی نسبت به پنج سال گذشته و ۱۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱) ابراز خشنودی کرد و افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آمادگی دارد نیاز کودی استان درکشت بهاره را تهیه و تامین کند.

او گفت: برنامه ابلاغی پارسال، تامین، تدارک و توزیع ۱۱۸ هزار و ۵۲۵ تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه بود که با برنامه‌ریزی مناسب و تمهیدات لازم اجرا شد.

 

 

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/کمترین حقوق آن ها ۱۰ میلیون تومان می شود
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت